top of page

RECHTSTAKKEN WAARIN
ADVOCATENKANTOOR  FLANDERIUS THUIS IS

Specialisaties

 Personen- en familierecht

Mr. DE VUYST staat u bij gedurende uw echtscheiding en de vereffening-verdeling alsook bij het uitwerken van een verblijfs- en financiële regeling betreffende uw kinderen. Zij tracht in de eerste plaats een minnelijke regeling uit te werken. Ook is zij uw aanspreekpunt gedurende deze moeilijke periode.

Als erkend schuldbemiddelaar wordt Mr. DE VUYST regelmatig aangesteld door de Arbeidsrechtbank. Als schuldbemiddelaar geeft zij een eerste advies betreffende het opstarten van de procedure van collectieve schuldenregeling waarna zij een aanvaardbaar plan zal uitwerken. Zij biedt telkens een oplossing voor zowel de schuldenaar als schuldeisers.

 Jeugdrecht (jeugdadvocaat)

Mr. DE VUYST heeft het certificaat voor de bijzondere opleiding van het Jeugdrecht behaald en wordt door de Familie- en Jeugdrechtbank aangesteld als jeugdadvocaat. Als jeugdadvocaat staat zij minderjarigen bij tijdens een politieverhoor en vertegenwoordigt zij hen en staat hen bij gedurende een procedure voor de Jeugdrechtbank in het kader van een verontrustende opvoedingssituatie en een misdrijf omschreven feit.

 Contractenrecht (huur en koop)

Zowel bij een geschil bij een woninghuur en een handelshuur als bij een conflict bij een verkoop, staat Mr. DE VUYST u bij met advies. Ook bij burengeschillen staat zij u bij en wordt getracht om tot een aanvaardbare oplossing te komen.

 Verkeersrecht

Wanneer u een verkeersovertreding hebt begaan en gedagvaard werd, staat Mr. DE VUYST u bij en vertegenwoordigt zij u voor de Politierechtbank. Ook staat zij het slachtoffer bij de afhandeling van de schade (materieel/moreel/lichamelijk).

 Strafrecht

Mr. DE VUYST verdedigt uw belangen in strafzaken. Zij staat u bij als dader of begeleidt u als slachtoffer.

personenrecht
jeugdrecht
verkeersrecht

WENST U MEER TE WETEN OVER DE SPECIALISATIES VAN ADVOCATENKANTOOR FLANDERIUS | EVA DE VUYST IN LOCHRISTI?

Contacteer mij voor meer informatie (regio Lochristi, Gent, Sint-Niklaas, Lokeren, Wachtebeke en Zelzate).

bottom of page